Semestertripp till Sundsvall

Tisdag v. 28, packade vi in hela konkarongen i bilen...kopplade husvagnen...o drog söderut! Många stopp blev det efter vägen när man reser med två småkottar...o två större :-) Men vi hade inte trott annat, så vi var förberedda! Första natten spenderade vi på Gullviks camping i Domsjö utanför Ö-vik. På onsdagen åkte vi sedan vidare, med siktet inställt på Sundsvall, som även kom att bli vår slutdestination. Vi kom ner så pass sent att det var fullsatt på campingen där vi hade tänkt att husera, Fläsians, så det fick bli en natt på Bergafjärdens camping först innan vi checkade in på den rätta...

Här kommer nu en massa bilder...så håll till godo...o ta ett djupt andetag!

Gullvik...

 

En liten check hur det ser ut uppe vid hoppbackarna i Ö-vik... HÖGT!

 

Fläsians Camping...

Dag 1

Andreas o de två större killarna åkte till Himlabadet inne i Sundsvall... Jag o de två mindre stannade på campingen o utforskade den!

Dag 2

Dag 3...

...besöker vi Sundsvall Raceway!

Hemfärd

Högakustenbron

Detta mina vänner...blev mååånga bilder! Jag hoppas ni orkade med hela vägen! :-D


Bumbo

Sköna sommardag!
Lillstjärnan sitter o tindrar...


Förvandlingen


Från hårboll...

...till världens charmtroll!

Lördag med havsbad

Igår åkte vi o hälsade på Farbror Jonas med familj i deras stuga utanför Skellefteå. Värmen var det inget som helst fel på...så vi tog o gick till stranden... Men, värmen i vattnet var det däremot lite fel på. Åtminstone när vi var så upphettade som vi var. Var liiite lätt gruvsamt att doppa sig kan jag lova! :-D Men väl i var det väldigt svalkande o skönt...

Kusin Vanessa hade med sig sin kanin Polly. Hon var väldans söt hon!

Dags att gå den korta biten till stranden från stugan. Vilmer hänger på kusinen...över rötter o kottar!


Vilmer tog med sig farbror Jonas o Gith på en tur ut i vattnet...för att titta på vattenskotrarna :-)

Det rann ut vatten från en kallkälla på stranden... Där var det skoj att greja tyckte Vilmer o Ville! Vattnet var dock ISKALLT, så jag fattar inte egentligen hur deras små fötter pallade kylan?

Morgonmys




Emil, 110620

I tisdags var vi o hälsade på hos familjen Hedberg i Sävar. Var detta bara en vanlig artighetsvisit? Nepp nepp...artighet hör inte till vår vardag! Vi var ENBART där för att glutta på nytillskottet, Emil...sen drog vi hem igen! Det hela tog väl...tja 10 minuter...o det var helt klart NOG!

NEEEJ! Självklart var det inte så! Vi är sååå artiga o stannade MÅÅÅNGA timmar ;-D Lillfiluren var så fin...o trött!

Välkommen Emil...Puss på dig!

Piteå Summer Games...sett ur Vilmers ögon...

Mamman, Vilmer o Vega åkte upp på fredagen istället för torsdagen som pappan, Filip o Viktor gjorde. När vi gjorde entré var de flesta o badade, o så ville även Vilmer. Badlotten föll på pappan denna gången, då mamman fick lov att utfodra lillasystern...

Lillkillen badade tills han hackade tänder o läpparna var blå!

Efter bad o upptorkning bjöds det upp till kafferep hemma hos familjen Isaksson/Thunell. Vilmer tog med lite bilar o satte sig att leka på mattan utanför husvagnen.

Lillasystern...hon chillade i vagnen...

Tuttepuss!


När vi var o tittade på en match, hittade Vilmer en filt...med en massa fina barbiedockor på...där blev han fast! Han tog sig även friheten att låna, (vi frågade om lov), en av flickornas fina rosa väska, med lilleskutt-tryck... Den kunde man sedan traska hur långt som helst med :-)


Vem har sagt att barn inte är påhittiga? Inte var det då jag... En husvagn kan tydligen användas till mycket! Här var den en racerbil, "Rorri"!

När denne lillfjärt lekt klart ute, blev det lite mys med mamman på mamman o pappans säng.

Piteå Summer Games

Helgen som gick spenderades i Piteå...närmare bestämt på Fagerviks lägergård, vilken RIK hade hyrt till oss fotbollsfamiljer som hade barn som spelade i cupen. Det var ett mycket trevligt ställe att campa på, framförallt för barnen. De var inte stilla många minuter! Bada, busa, bolleka...in till sena kvällen, för att sedan pigga (hrm) o alerta kliva upp på morgonen för att spela match :-)

Vilmer var GIVETVIS sugen på att bada, så pappan (lilla badkrukan) fick allt lov att följa lilla sonen ner i plurret!

Det blev mycket badande, o då är det skönt med en stor o varm filt att värma sig i...


Det var Filip som spelade, o deras lag tog sig till åttondelsfinal...men där tog det tyvärr slut! Starkt jobbat killar!! Bra coachat Andreas, Christer o Magnus!!

Stadsbesök med parkhäng

Mammans kompis Mari har varit hem på sommarbesök, så då tog vi tjejer o packade in oss i bilen o åkte in till stan för lite parkhäng... Vi köpte oss lite smarrigt att mumsa på på café Station :-)

Mamman är ju inte direkt känd för sitt långa hår...så när Mari viftade med sitt fabulösa hårsvall kunde inte lilla fröken låta bli att känna...

Big Monstertrucks & Stunshow

Förra veckan var det dags för lite action här i Robban..."Aranis Klaas Stunt Company"... Farmorn o farfarn tog därför med oss...jag, Vilmer, Viktor o Filip...på ett lite motoräventyr!

I väntan på att showen skulle starta = hörselkåpor på!(För den minsta) Inte den mest populära saken att ha på sig till att börja med, men när alla dessa fordon satte igång att "brumma" var de inte alls dumma...


RSS 2.0