Tiden springer

Nu har det varit ett lååångt uppehåll i bloggandet...igen! Är verkligen en periodare när det gäller detta med att ta mig tid och verkligen sätta mig ner och få något gjort :-) Tar väl och lägger upp lite bilder från februari och mars...så får ni väl titta och läsa det ni orkar! Sist jag bloggade var från Vegas kalas...och det är ju ett tag sedan, haha!

Startar upp det hela med två sköna bilder på en skön kille!

Vecka 10 var det sportlov för Storebrosorna, så vi tog ledigt även för Vilmer. Tanken var att vi skulle hitta på en massa skoj... Tyvärr blev inte fallet så för Lillprinsen, han blev istället sjuk :-/ och spenderade i stort sett hela veckan i soffan.
Veckan därpå var allt som vanligt igen. Vilmer var frisk, men 1 kg lättare... På helgen var det 7-mila, så vi packade hela stora familjen på skoter och skoterpulka och åkte på en tur, med några andra familjer, till Överklinten för att titta på duktiga skidåkare, samt att ha en skön dag i solen!
Frökenlöken Vegastjärna tränar här sina gymnastiktalanger medan Vilmer tar sig ett dopp i badet...
Så en dag förra veckan kom jag på idén att Vega kanske var sugen på att rita... Dum tanke av mamman!! Det var inte ALLS vad fröken ville! Men det hela började bra...och slutade i...ja...alla kritor på golvet och en stortjutandes tjeja!

Störstebror var hemma från skolan med halsont några dagar, så då passade småttarna på att brotta ner honom...när han nu var så svag ;-)

I fredags slog jag, Vilmer och Vega följe med grannarna Elina, Gry och Greger till Mattz Sport. Gry skulle få ett par nya galonvantar... Vi kom hem med skidor till Vilmer! Vilket inte alls var tanken...
På vår väg runt huset, hittade vi lite VÅR! Härligt!!
När skidturen var till ända, ville Vilmer skotta lite på altanen. Vega stog innanför altandörrarna och var  nog också rätt sugen på att komma ut :-)

Jahupp! Då var detta lååånga inlägg schlutt... Hoppas ni orkade er igenom hela! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0